ContiTech satsar på ett starkt säljnätverk i Skandinavien

Elmia Nordic Rail

Jönköping, oktober 2015Världsomspännande nätverk med partners säkerställer snabb service och optimal tågtillgänglighet • Framgångsrik Kooperation stärker närvaron i Skandinavien

Ett internationellt och världsomspännande partnernätverk är ett av ContiTech Railway Engineering’s styrkor. Specialisten inom luftfjädringar från Hannover/Tyskland jobbar tillsammans med partners inom eftermarknaden i över 37 länder. I Skandinavien, Finland samt Baltikum ansvarar Astra Trading GmbH för marknadsföringen av ContiTech och Phoenix-fjädringsprodukter inom rälsfordons-branschen. I Sverige är partnern Arne Nolmark AB. ContiTech presenterar sig gemensamt med båda företag på mässan Elmia Nordic Rail i Jönköping. (Hall B3, monter 30)

Elmia Nordic Rail: ContiTech satsar på ett starkt säljnätverk i Skandinavien

Hög Temperaturtålighet kombinerat med låg avnötning och extrem förmåga att tåla Ozon, UV och media-påfrestning. Den nya K-luftfjädringen uppfyller kraven på fjädringar i rälsfordon optimalt.

Photo: ContiTech

Image Download
(JPG, RGB, 300dpi, 19x13cm, 1 MB)

„Det täta samarbetet främjar inte minst våra kunder i hela Skandinavien, då vi tillsammans garanterar hög kvalitet och tillgänglighet samt god framförhållning och ett snabbt genomförande“, säger Andreas Hass, marknadschef på ContiTech Railway Engineering, „Båda partners möjliggör en snabb service och en optimal tillgänglighet, så att ContiTech alltid finns där i Sverige, Finland, Norge, Danmark och i Baltikum“

Som Partner till de ledande OEM tillverkarna står luftfjädringssystem för kvalitet, även på eftermarknaden. Eftersom de uteslutande produceras enligt kraven från OEM tillverkares specifikationer, erbjuder de en hög säkerhetsnivå. Med mångårig material och utvecklingskompetens utvecklar företaget under ledordet „Engineering Next Level“ hållbara produktlösningar. Bästa exemplet är K-luftfjädringen som också kommer att presenteras på mässan. Luftfjädringen har utvecklats för användningsregioner med extrem kyla och klarar av så låga temperaturer som minus 50 grader Celsius.

 

MER INFORMATION

EDITORIAL INQUIRIES TO

Antje Lewe

Spokeswoman
Head of Media and Public Relations

Vahrenwalder Str. 9
30165 Hannover, Germany

Phone: +49 511 938-1304
Fax: +49 511 938-81304

E-Mail Contact